Voor de 20ste keer Winter Station in Spoorwegmuseum

Normal 31617256518 53f576aae5 k  1
Afbeelding: Jorrit Lousberg

Nederland is nog aan het bijkomen van de warme zomer, maar het Spoorwegmuseum kijkt al uit naar de koude, maar oergezellige wintermaanden! In de kerstvakantie zet het Spoorwegmuseum met Winter Station een lange traditie voort. Voor de 20ste keer komt het hele museum in winterse sferen met guirlandes, kerstbomen, kampvuurtjes en ontelbaar veel lichtjes. En Winter Station zou niet compleet zijn als er niet geschaatst kan worden, daarom rangeren we onze treinen aan de kant om plaats te maken voor urenlange ijspret. Kom vooral ook schaatsen tijdens dit ultieme familie-uitje! Winter Station duurt van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. Meer informatie over tarieven en openingstijden op www.spoorwegmuseum.nl

Voor veel gezinnen, families of vrienden is een bezoek aan Winter Station inmiddels een traditie. Winter Station staat garant voor een gezellige en sfeervolle dag uit. Er is een gevarieerd programma met dagelijks livemuziek, koek en zopie en allerlei leuke activiteiten voor de kinderen zoals knutselworkshops, schminken en marshmallows roosteren. In de museumhal ligt een echte ijsbaan waar je rondjes kunt schaatsen om een antieke stoomlocomotief. En door het hele museum heen ruik en proef je de lekkerste winterse spijzen: de koek en zopie mag natuurlijk niet ontbreken.

Naast alle winterse gezelligheid zijn tijdens Winter Station alle attracties van het Spoorwegmuseum in vol bedrijf. Maak een spannende rit door het donker in Stalen Monsters, doe een audiotour in de Grote Ontdekking of maak een doldwaze treinrit door de tijd in de Vuurproef. Acteurs spelen in het theater voorstellingen over de Oriënt Express, in het Modellenmagazijn vind je de meest bijzondere modeltreinen van het museum. En vergeet vooral niet het Techlab te bezoeken waar je van alles leert over de techniek achter de trein.

Dit artikel verscheen eerst op Domstad.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief