Gebakken Lugt: nieuw muziekprogramma met Paul van der Lugt op Radio West

Normal 318
Afbeelding: Paul van der Lugt

Vanaf het begin van dit jaar is op 89.3 Radio West het nieuwe programma Gebakken Lugt te horen, gepresenteerd door Paul van der Lugt. In Gebakken Lugt staat muziek centraal; van Arcade Fire tot Coldplay. Gebakken Lugt is iedere werkdag te horen van 15.00-16.00 uur.

Dollemansrit door de beste muziek ooit gemaakt

Iedere werkdag presenteert Paul van der Lugt een uurtje lekkere muziek op 89.3 Radio West. "Ik ben een groot muziekliefhebber", zegt Paul. "Mijn smaak gaat van het zware klassieke werk van Richard Wagner tot Coldplay. Die eerste, daar zal ik de luisteraar op een gewone doordeweekse middag niet mee 'lastigvallen', maar Coldplay en bijvoorbeeld Arcade Fire ga ik zeker laten horen. Eigenlijk wordt iedere uitzending een dwaze dollemansrit door de beste muziek ooit gemaakt."

Paul van der Lugt

De in Den Haag geboren en getogen Van der Lugt is geen onbekende in de mediawereld. Hij begon zijn radiocarrière als nieuwslezer bij de radionieuwsdienst van het ANP. Hij werd vervolgens bij verschillende omroepen sportpresentator, eindredacteur, zendermanager en directeur. In 2002 werd hij uitgeroepen tot 'Radioman van het Jaar'.

Uitzendtijden en ontvangst

Gebakken Lugt is van maandag tot en met vrijdag te beluisteren van 15.00-16.00 uur op 89.3 Radio West. Deze regionale omroep kan via de ether worden beluisterd op de frequentie 89.3 FM, maar ook via DAB+, via de website Omroepwest.nl en de gratis app voor mobiel en tablet.

Dit artikel verscheen eerst op Den-Haag.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief