Grand Theatre zoekt Gronings talent voor amateurweek

Normal grand2 knelis 1 6612
Afbeelding: Knelis

Groningse amateurtheatermakers maken kans op een unieke podiumervaring bij Grand Theatre. Het theater organiseert aankomende zomer namelijk weer de Grand Theatre Amateurweek, waarvoor makers en groepen zich t/m 20 november kunnen aanmelden. Tijdens deze week nemen amateurtheatermakers een duik in de professionele theaterwereld. Ze krijgen een speelplek voor hun voorstelling, een kijkje achter de schermen en begeleiding bij de doorontwikkeling van hun werk.

Grand Theatre Amateurweek

De Grand Theatre Amateurweek vindt plaats van 29 juni t/m 5 juli. Grand Theatre kiest uit de aanmeldingen een aantal amateurtheatermakers en -groepen die hun werk in het theater mogen tonen. De geselecteerde amateurs zullen uitgebreid kennismaken met de professionele werkomgeving van Grand Theatre en begeleiding krijgen in de voorbereiding van hun voorstelling, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en technische productie.

Ruimte voor lokaal talent

Gedurende het jaar is Grand Theatre een bruisende plek voor professionele podiumkunsten in Groningen. Het theater speelt een actieve, verbindende rol tussen kunstenaars, publiek en makers in het noorden en de rest van de wereld. Om ook ruimte te bieden aan een aantal van de mooie amateurtheatermakers die Groningen rijk is presenteert het theater aan het einde van elk seizoen een eigen Grand Theatre Amateurweek.

Amateurs kunnen zich t/m 20 november aanmelden. Meer informatie over de Grand Theatre Amateurweek en de selectieprocedure via grandtheatregroningen.nl

Dit artikel verscheen eerst op Stadjer.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief