Kussengevecht in Stadsschouwburg Utrecht bij de voorstelling Bedtime Stories

Normal club nu
Afbeelding: Club Nu

Op 13 februari vindt om middernacht in Stadsschouwburg Utrecht een kussengevecht plaats in de Escherfoyer. Het programmapanel van Club NU voorziet voorstelling Bedtime Stories van theatergezelschap Urland van een ludiek, bijzonder, luchtig partijtje kussengevecht.

Sinds september zijn zes jonge cultuurliefhebbers lid geworden van het programmapanel van Stadsschouwburg Utrecht. Het doel van het panel is om aan jong volwassenen te laten zien dat de schouwburg meer is dan alleen een plek om naar theatervoorstellingen te gaan.Met dat doel bedacht het panel het KUSSENGEVECHT. Dit vindt plaats na de laatste voorstelling van Bedtime Stories. Bezoekers van de voorstelling en iedereen die altijd een kussengevecht wilde meemaken, zijn welkom bij dit gevecht.

Het panel bedacht niet alleen een kussengevecht. Een roddelhoek, spelletjes, film kijken, elke hoek van de foyer wordt benut om er een levendig geheel van te maken. Aanmelden voor het gratis gevecht kan vanaf 19:30 uur in de Escherfoyer van de schouwburg.
De voorstelling Bedtimes Stories speelt op 13 februari om 20.30 en 22.30.

Dit artikel verscheen eerst op Domstad.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief