Londens jongenskoor STAC treedt op met Stichting A’DAM Music School

Normal header toren 2
Afbeelding: A’DAM Music School

AMSTERDAM, 2 december 2019 - Op zaterdag 7 december geven de leerlingen van Stichting A’DAM Music School en de jonge gospelzangers van het Saint Thomas the Apostle Choir uit Londen een eenmalig optreden op het dak van de A’DAM Toren. Met deze bijzondere samenwerking wil de organisatie verschillende culturen, stijlen en achtergronden samenbrengen door middel van muziek. Het optreden is toegankelijk voor bezoekers van A’DAM LOOKOUT.

Aanstaande zaterdag brengt het gospel jongenskoor Saint Thomas the Apostle Choir (STAC) uit Zuidoost Londen een bijzonder bezoek aan Amsterdam. Tijdens hun tour door België en Nederland geven zij een eenmalig kort optreden met de leerlingen van A’DAM Music School op het dak van de A’DAM Toren.

De Stichting A’DAM Music School (AMS) faciliteert muziekonderwijs voor jongeren (10 – 21 jaar) uit Amsterdam voor wie de kosten van regulier muziekonderwijs een drempel vormen. Naast individuele lessen en bandlessen krijgen de leerlingen ook regelmatig de kans om met andere artiesten op te treden. AMS gelooft dan ook dat muziek mensen verbindt. Door het bij elkaar brengen van de jonge gospelzangers en Amsterdamse popmuzikanten-in-spé zullen verschillende culturen, stijlen en achtergronden samenkomen en de bezoekers van LOOKOUT voorzien worden van een bijzonder, eenmalig optreden.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 7 december om 10:45 op het dak van de A’DAM Toren en is met een entreeticket voor LOOKOUT (€12,50 via www.adamlookout.com) toegankelijk.

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief