Meisjes Blijven Meisjes keert terug en treedt dit keer voor het eerst aan in Groningen

Normal meisjes blijven meisjes
Afbeelding: Meisjes Blijven Meisjes

Na een stijf uitverkochte AFAS Live afgelopen oktober, wordt het hoogtijd voor een gloednieuwe editie en dit keer in het hoge Noorden. De MartiniPlaza zal op zaterdag 21 maart worden geïntroduceerd met het meest vrouwvriendelijke clubevent van Nederland. Onder leiding van niemand minder dan FRENNA, de meest gestreamde artiest van het afgelopen jaar, en vele collega-artiesten belooft het een spectaculaire avond te worden.

Na verschillende edities op diverse locaties in binnen- én buitenland, kan niemand meer om het succesvolle event heen. Daarom is het nu tijd voor Groningen om kennis te maken met ‘Meisjes Blijven Meisjes’. Natuurlijk zal Frenna tijdens deze avond een exclusieve show geven maar daarnaast zullen ook o.a. Josylvio, Henkie T en de 777-artiesten zorgen voor spectaculaire liveshows. Tevens zullen verschillende bekende urban DJ’s de revue passeren en zorgen voor een goede dosis sexy beats en ook aan entertainment zal het niet ontbreken.

Kortom, het wordt een onvergetelijke nacht die Groningen nog lang zal bijblijven. Ben jij klaar om kennis te maken met ‘Meisjes Blijven Meisjes’ of wil jij wederom een editie bijwonen? Tickets zijn vanaf donderdag 6 februari 19:00 uur te koop via www.meisjesblijvenmeisjes.com. Wij waarschuwen alvast: alle voorgaande edities waren compleet uitverkocht, wacht dus niet te lang met het aanschaffen van je tickets.

Dit artikel verscheen eerst op Stadjer.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief