Muziekschool Den Bosch presenteert zich met zomerevent

Normal muziekschool
Afbeelding: PERRON-3

Den Bosch - Op 30 juni laat de Regionale Muziekschool Den Bosch zich van alle kanten bewonderen in PERRON-3. Zij organiseert die dag het zomerevent “Met muziek de wereld rond”. Op vijf verschillende plekken tegelijk wordt er in het gebouw van PERRON-3 muziek gemaakt en gezongen.

In PERRON-3 loopt elke week heel wat muzikaal talent binnen. Eén van onze huisgenoten is de Regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch; een groep muziekdocenten die sinds 2012 in een samenwerkingsverband hun lessen in PERRON-3 aanbiedt. Het grootste deel van de cursisten bestaat uit jeugd, maar er zijn ook lessen voor volwassenen. Wil je eens kijken wat de muziekschool in huis heeft? Kom dan op 30 juni naar het zomerevent “Met muziek de wereld rond”. Op vijf verschillende plekken tegelijk wordt er in het gebouw van PERRON-3 muziek gemaakt, gezongen en gepresenteerd. Van kleine luisterliedjes tot grote spektakelmuziekstukken overal in het gebouw. Groepjes muziekleerlingen, jazzbands, klezmermuziek, fluitensembles, een groot leerlingenorkest, een workshop bigband experience, met 'Muziek op schoot’ tot jazzimprovisaties in de foyer. Je mag op deze dag ook zelf aan de slag in diverse workshops.

Naast het zomerevent hebben we in PERRON-3 ook nog het volgende programma:

AGENDA JUNI:

do 27 juni             20.15 u:                                   FILM: Bohemian Rhapsody

zo 30 juni              12.00-18.00 u:                    MUZIEK: Zomerevent Muziekschool

zo 30 juni              14.30 u:                                   CLUB-3 FILM: De Fabeltjeskrant

Meer informatie, entreeprijzen en reserveren: www.perron-3.nl/agenda

Met een theater, een filmzaal, de Bibliotheek, creatieve cursussen, muziekscholen, repetitiezalen en dansstudio’s onder één dak is PERRON-3 hét station voor iedereen. 

Dit artikel verscheen eerst op Den-Bosch.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief