Nieuw in Den Haag: de Sparclub voor professionele muzikanten

Normal sparclub  voor en door actieve muzikanten in den haag e.o.  brechtje roos
Afbeelding: De Sparclub

Professionele muzikanten werken vaak solistisch maar toch is er onder deze beroepsgroep grote behoefte aan het uitwisselen van tips, informatie, ervaringen en ideeën. Om die reden is de Sparclub in het leven geroepen, een initiatief dat muzikanten in Den Haag en omgeving met elkaar verbindt en dat wordt gesteund en gefaciliteerd door KOO (Kunst Onderwijs Organisatie).

Actief en inspirerend

Tijdens de bijeenkomst - die twee uur duurt - worden deelnemers aangemoedigd hun ervaringen te delen en met elkaar mee te denken over thema’s die op dat moment onder musici leven. “Het idee is dat we van elkaar mogen leren en dat we elkaar inspireren. We brengen en we delen en kijken wat er ter tafel komt op het gebied van onze beroepspraktijk. Iedereen mag iets inbrengen, vragen stellen of ervaringen doorgeven. Er staat geen opperhoofd aan het roer die de agenda bepaalt”, aldus Brechtje Roos- muziekverteller, muziekpedagoog en initiatiefneemster van De Sparclub.

Meebomen met De Sparclub

Musici die interesse hebben kunnen contact opnemen met Brechtje Roos via [email protected]. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 16 september van 09.30 uur tot 12.00 uur in Den Haag.

Dit artikel verscheen eerst op Den-Haag.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief