Peter Heerschop en Viggo Waas presenteren een feestelijke avond met Expeditie Tokyo

Normal easfg
Afbeelding: Spot Groningen

Peter Heerschop en Viggo Waas presenteren een feestelijke avond met nooit vertelde verhalen over de Olympische Spelen, gesprekken met Olympische medaillewinnaars en regionale talenten die zich hebben geplaatst voor Tokyo (of net niet), een Olympische quiz en nog veel meer! Op 22 mei komen ze naar De Oosterpoort.

De weg naar de Spelen

In dit feestelijke programma gaat het om Olympische dromen. Dromen van ooit, dromen van nu. Met elkaar. Een heerlijke avond. Presentatoren Peter Heerschop en Viggo Waas waren aanwezig bij 8 Olympische spelen. Daarover zijn al zoveel nog nooit vertelde verhalen. Die moeten eindelijk een keer worden verteld. Er zijn ook gesprekken met Olympische medaillewinnaars.

Grote namen

Uit het verleden, maar natuurlijk ook uit het nu. Maar ook gesprekken met unieke regionale talenten die zich inmiddels al geplaatst hebben voor Tokyo, of net niet. Wat hebben zij er allemaal voor gedaan en gelaten en wat zijn hun verwachtingen. Er is een Olympische Quiz, voor iedereen. Er wordt vol enthousiasme vertelt op wie je als kijker allemaal moet gaan letten. Er wordt gezongen, gelachen, gehuild, terug gekeken en vooruit. Sport is emotie. Sport wordt gekleurd door de verhalen. Meedoen is belangrijker dan winnen. Maar wie erbij is, wint sowieso.

Dit artikel verscheen eerst op Stadjer.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief