Theater Kikker presenteert seizoen 19/20

Normal tgo s1920 allemaal umuntu 1mb liggend kristavanderniet
Afbeelding: Krista van der Niet Fotografie

Utrecht - Uitgesproken teksten, stellige scènes, eigenzinnig talent, feitelijke fictie, donderse dans en gelogen dialogen… Het nieuwe theaterseizoen van Theater Kikker staat online!

Het nieuwe seizoen wordt vanaf woensdag 11 september 2019 traditioneel afgetrapt met festival Kikker Kiest. In twee weken presenteert het eigenzinnige theater aan de Ganzenmarkt nog één keer de favoriete voorstellingen van het afgelopen seizoen. Dé kans om die gemiste hitvoorstelling toch nog te zien. Aansluitend zie je heel veel nieuwe toneel- en dansvoorstellingen, van vers talent én van gevestigde namen. Een greep uit het aanbod: De Theatertroep met een gloednieuw vaudeville-programma, Allemaal Mensen - Umuntu van Toneelgroep Oostpool en de Utrechtse dansmaker Jasper van Luijk met Shot, een voorstelling over onze verslaving met de beeldcultuur. Theatermakers Sadettin Kirmiziyüz en Marjolijn van Heemstra komen met een theatraal vervolg op de wereldberoemde film Lawrence of Arabia en de Utrechtse Theatergroep Aluin speelt rond de kerstdagen een voorstelling vol Nederlands Oertoneel in De Hollanders. En niet te vergeten zie je heel veel jeugdtheater in de schoolvakanties. Van het succesvolle Meneer Monster met Over een kleine mol… (2+) en De Gruffalo (3+) tot Mijn moeder is een diva (8+) van De Toneelmakerij.

Een plek voor talent Theater Kikker houdt van eigenzinnig talent en prille performance. Vanaf dit seizoen wordt onder de noemer ‘Kikker stelt voor’ één keer per maand het nieuwste theatertalent aan je voorgesteld. Na afloop van de voorstelling schuif je aan bij het nagesprek om de theatermaker het hemd van het lijf te vragen en te horen wat hem of haar beweegt.

Bekijk het programma op www.theaterkikker.nl

Dit artikel verscheen eerst op Domstad.nu
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief